` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert
Előadások

Ergonómia az irodában, aktív vagy funkcionális szoba

Nem megszerezni, hanem megtartani kell a jó munkaerőt. Ehhez érdekes, kihívást jelentő munkára, a piacon versenyképes bérezésre és nem utolsó sorban kiváló munkakörnyezetre van szükség.

Jelenthet ez az irodaépületek közé telepített parkot, szökőkúttal, modern kávézót egészséges péksüteményekkel, de jelenthet aktív vagy funkcionális szobákat is.

A számítógépnél végzett ülőmunka jelentős terhelést jelent a gerincoszlopnak, a vérkeringésnek, a szemizmoknak. A testtartásból adódóan a mellizmok összehúzódnak, a hátizmok megnyúlnak, a lábak bedagadhatnak.

A problémák mindegyikére megoldást jelent a funkcionális szoba, mely egy kis edzőterem a munkahelyen. A szakmai szempontok szerint kialakított helység alkalmas az óránkénti szünetekben az átmozgató, mobilizációs feladatok elvégzésére, kikapcsolódásra, felfrissülésre, energetizálásra.

A funkcionális szobát - a dolgozók még nagyobb elégedettsége érdekében - közösségi térré alakíthatjuk, akár darts, akár csocsóasztal elhelyezésével, illetve további egyedi megoldásokról tájékoztatjuk, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot!

  Vissza

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem