` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert

Alapítva: 1976

Megjelent: 2018.03.23. - Frissült: 2018.03.23. Vissza

Lehetne a cégéremre írva.
Ekkor születtem ugyanis.

Igaz, a szülőszobából nem egyből egy terembe mentem edzeni. A szüleim aktívan sportoltak, így hamar közeli kapcsolatba kerültem a sporttal.
Manapság azt látom, hogy aki elkezd mozogni, sportolni, sokszor néhány sikertelen próbálkozás után sutba dobja az egészet. Ha nincs szerencséje, nem kapja el azt a hullámot, fonalat, ami a sikerig, a sikerekig repítheti, vezetheti. 

Kérdés, hogy az illető(nek):

  • megtalálja-e a megfelelő mozgásformát
  • sikerül-e reális célt kitűznie 
  • lesz-e elég kitartása, motivációja a néhol rögös úton
  • munkáját hivatásnak tekintő edzőhöz kerül-e
  • edzései során megkapja-e a megfelelő elméleti és gyakorlati alapokat.

A sport, a mozgás egy komplex tevékenység, nem törvényszerű, hogy elérjük az áhított sikert. Ám ha egyszer megtaláltuk…többé nem eresztjük!

A mozgás, a sportolás (lehet) egy önkifejezési forma. Ha jól csináljuk, önmagunkra lelkünk benne. Nem kell egyéb ingereket keresnünk, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Olyan védettséggel vértez fel hosszú távon, mely szinte az összes ma ismert fej felett összecsapó hullám ellen pajzsként működik.

Rossz a párkapcsolatod? Menj box edzésre!

Őrjöng a főnök a munkahelyen? Ragaszd a képét egy squash labdára, és üss pontosan!

Általános levertség, terhek a válladon? Legkésőbb a második szigetkörnél viszlát problémák!

A Funlife Szemináriumai neked és erről szólnak. Hogy miként találd meg a sportban a sikert, a lendületet. Legyen muníciód, értsd, miről és miért beszél (annyit) a személyi edző. Tudd, hogyan hozz ki egy csoportos órából a legtöbbet. Ami a legfontosabb, eszmélj rá, hogy önmagad vagy a sikereid megalkotója, a sorsod irányítója. Magad vagy a megoldás.

A Funlife segít, hogy megleld az utat és ha megtaláltad, felfedezted a mozgás örömét, akkor ezt az állapotot, a boldogság forrását tartósan tudd őrizni.

Személyi edzőink az edzéseiket egy 2 órás elméleti előadással kezdik. Céljuk, hogy értsd, mit miért teszel, mitől lesz eredményes és sikeres az edzésed. Előadásaink 10 pontban részletezik a sikerhez vezető utat. Ha már edzel, hozd ki a legtöbbet az edzésmunkádból. Mindegy, hogy heti 1 vagy 7 alkalomról van szó. A lényeg azon az egy órán van, hogy ott a maximumot tudd nyújtani.

Hogy miért választottam a Funlife-ot, mi a célom vele?

Szüleim kosárlabdáztak, így kikövezték az utat számomra. Két év profi karrier után a pályafutásom egy sérülés miatt derékba tört. Az akkori életcélom volt, az egyik napról a másikra került a süllyesztőbe. Egy hónap kórházi kezelés és fél év rehabilitáció után eljutottam oda, hogy járni tudtam, és talán nem látszódott rajtam, hogy húzom a lábam. Dühös voltam a világra és az életre, hogy ilyen állapotba kerültem. Nem telt el fél év és hiányzott a mozgás. Felkutattam a lehetséges mozgásformákat, melyekben örömömet lelhetem. Hamar rájöttem, hogy a sportnak olyan spektrumai maradtak előttem feltáratlanok, melyekről korábban nem is hittem, hogy léteznek. Profik és amatőrök inspiráltak ezen az izgalmas úton.

Egy aktív sportolót kérdeztem, mi a titka, hogyan tartja fenn a motivációját? Azt felelte: „It is just for fun. Life is too short…”

Ekkor tudatosult bennem a Funlife ötlete, a sport, mint örömforrás, mint a boldog élet alapköve.

Mindenkit más motivál: egy szűk nadrág, a korral járó „formavesztés” vagy a versenyek vérkeringésébe való visszatérés, az eredményorientált gondolkodás. A cél egyénenként eltér, de a cél maga az út, megtalálni benne a felszabadultságot, a szabadságot, az endorfin löketet.

A Funlife alapítója vagyok, sokat köszönhetek a sportnak.

Előadásaimon ezt szeretném veled megosztani. Tekintsd ezt a pár órát alapozásnak, használati útmutatónak, és tudd, mit miért tegyél. Témáink a motiváció, az edzésciklusok, az étkezés, a táplálékkiegészítők, sportszerek, minden, ami a tudatosságot elősegíti, és a hatásfokot növeli.

Kezdd kicsiben, de kezdd ma!


Jelentkezz előadásunkra!

-ub-

 
Vissza Ez a cikk nem kommentelhető

d48e775661e134255c2df7fca9fc6494270e585e

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem