` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert

Milyen csapatra vágysz? Alakítsd Te a Funlife-ot!

Megjelent: 2018.03.02. - Frissült: 2018.03.12. Vissza

Néhány éve létezik egy csapat, egy sportközösség tőlünk kicsivel nyugatabbra, Ausztria hegyektől övezett városkájában, Sankt Johann-ban. A kezdeményezés életre hívója egy bicikli üzlet tulajdonosa, Alex Sheer. A csapat jelenleg közel 300 tagot tudhat magáénak, harcos, profi triatlonosokat, kedvtelésből bringázókat, sportolni szerető anyukákat és sok-sok gyereket, köztük óvodásokat is.

A csapat szponzorokból tartja fent magát, tagi hozzájárulások és a helyi vállalkozások is örömmel támogatják a sportos kezdeményezést. A csapat célja maga a csapat, a közösség, ahol mindenki szereti a mozgást, legyen az futás, kerékpározás, úszás vagy akár síelés. Bárki csatlakozhat, a vezetőség és a tagok mindannyian örömmel fogadják az újonnan érkezőket. Mindenki szabadon dönthet arról is, hogy melyik szakágban, milyen rendszerességgel vesz részt a közös edzéseken, itt semmi nem kötelező és elvárások sincsenek. A lehetőség viszont adott: edzők által felépített és koordinált edzések, honlap és csoportos chat, csapat és egyéb versenyek, felszerelés, ruházat, de még gyerekek számára szervezett edzőtábor is van a repertoárban.

Nincs különösebb reklám, nagy felhajtás a csapat körül, egyszerűen csak léteznek és működnek. A sport, annak szeretete és a csapatszellem összetartja a párszáz tagot, és a szülők szavak nélkül mutatnak jó példát a következő generációknak, akik nagy örömmel vesznek részt a számukra hetente biztosított játékos tornaórán. A szervezett versenyek mindegyikén már a legkisebbek is részt vehetnek és teszik ezt boldogan, nagy elszántsággal.


Inspirált és cselekvésre buzdított ez a kezdeményezés, amikor megszületett a Funlife. Kell egy (jó) csapat, ahol szavak nélkül értjük egymást, mert egy nyelvet beszélünk, mert szeretünk mozogni, sportolni, jól elfáradni, győzni vagy éppen akár veszíteni és újra felállni.

Gyertek és írjunk együtt történelmet, eddzünk és éljük át a közösséghez tartozás élményét, ahol ítéletek nélkül, támogató közegben otthon lehetünk.

Írd meg nekünk e-mailben vagy Facebook oldalunkon hogy te milyen közösségről álmodsz, milyen a Te Funlife csapatod és javaslataidat beépítjük működésünkbe!

Kezdd kicsiben, de kezdd ma!

-alf-

 
Vissza Ez a cikk nem kommentelhető

0b0498e2b629d476b0466dbf7ea99866c459f9f6

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem