` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert
Szolgáltatások

Szolgáltatások

A Funlife minden szolgáltatása az egészségtudatos életmód megismerésében, fenntartásában támogat, legyél akár teenager, akár szenior, profi vagy teljesen kezdő sportoló. Bízunk benne, hogy mindenki számára tudunk új, érdekes szakmai információkkal szolgálni és a közösségünkhöz való tartozás tovább erősíti benned a sportos, aktív életmód melletti elköteleződést. Szemináriumainkon komplex programmal várjuk az érdeklődőket.

Vállalati ajánlat

Sport és rekreáció – csapatoknak, cégeknek

Közös célok, kohézió, elköteleződés, eredményesség - mindez nem egy csapatépítő tréning hozadéka, hanem a „Funlife 4 business” programsorozatának eredménye.

Tovább olvasom  
Felkészítés, forma időzítés

Versenyekre való felkészítés, formába hozás

Bizonytalan vagy a cél kitűzésében? Nem szeretnéd magad alul vagy éppen túlvállalni? Már tudod, mire vállalkoznál, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy megmérettetésre? Segítünk a reális célt kitűzni és az út során is támogatunk szakmai tanácsokkal, motivációs eszközökkel. Mire várnál? Vágj bele!

Tovább olvasom  

Elismerés

Mi nem csak elismerjük, mi valóban díjazzuk, ha folyamatosan edzel. Regisztrálj és töltsd fel profilodba, mit tettél ma az egészségedért!

Tovább olvasom  

Funlife – a sportközösség

Egyedül nem megy? Sebaj! A Funlife közössége nyitva áll mindenki előtt, a bikiniszezonra gyúró háziasszonytól a nagyon macho teremben gyúró izomkolosszusig. Ha mindig holnap kezded a sportolást, ha több évtizede aktív életet élsz, itt a helyed. Gyere és motiválj másokat vagy fogadd mások inspirációját.

Tovább olvasom  

Kineziológia

...hogy a szervezet jó hatásfokon maradjon

Tovább olvasom  

Egyedi sportruházat

Legyél motivált, büszke és sugározz a magabiztosságtól, mert menő a sportruházatod!

Tovább olvasom  

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem