` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert

Ingyenes állapotfelmérés

Megjelent: 2017.08.24. - Frissült: 2017.10.13. Vissza

A Funlife kampányt indít a Te egészségedért!

Az első 100 jelentkező ingyenes állapotfelmérésen vehet részt, ahol sok érdekes információval gazdagodhat teste és egészsége állapotával kapcsolatban.

Vajon a tested hány százalékban tartalmaz izmot, zsírt, és ez az egyes testrészeken milyen arányban oszlik meg? Hallottál már ilyen felmérésekről, de még sosem élted át személyesen, esetleg a mért értékeid óta évek teltek el? Gyere és mérd fel most állapotodat, a Funlife megajándékoz a lehetőséggel!

A pontos edzésterv felépítéséhez elengedhetetlen, hogy tested állapotával tisztában légy. Tudnod kell, hogy milyen edzettségi szinten vagy, milyen iramot diktálj, mire kell okvetlenül odafigyelned. Ehhez pedig szakértő segítségére van szükség. A Funlife most megteremtette az alkalmat erre, profi sportoló és dietetikus segít felmérni az állapotodat, ha időben jelentkezel, mindezt teljesen ingyen!

Miben nyújt segítséget a felmérés számodra?

A vizsgálat megmutatja, hogy

  • az egyes végtagokban milyen az izom/zsírszövet eloszlás
  • mozgásunk során szimmetrikusan terheljük-e a végtagjainkat
  • milyen arányban érdemes izmosodnunk, és mennyi zsírszövettől kellene megszabadulnunk.
  • korunkhoz képest milyen edzettségi állapotban vagyunk

A vizsgálatot követően természetesen kérdéseidet is fel tudod tenni.

A vizsgálatot megelőzően egy rövid kérdőívet szükségese kitölteni. A kérdések jellemzően táplálkozási szokásokról és a sportolási gyakoriságról, intenzitásáról szólnak. A válaszok és az állapotfelmérés együttes elemzésével tudjuk a leginkább személyre szabottan elkészíteni a jellemzést, illetve meghatározni a kiindulási állapotot és a reális célokat.

Sosem késő elkezdeni és minden nap lehetőség a folytatásra. Tegyél az egészségedért, a kondíciódért és gyere el hozzánk az ingyenes állapotfelmérésre!


Bejelentkezés Tompa Orsolyánál, a +36 30 257 6720 mobilszámon munkanapokon 9-17 óra között.

 

 

 Vissza
  Ez az esemény nem kommentelhető

03b148849c791fbcec56db5cfe150dce135dc63a

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem