` Funlife
Hiba!
Ez lesz az alert
Hiba!
Ez lesz az alert

14. K&H Mozdulj Balaton Maraton, és Félmaraton

Megjelent: 2017.10.29. - Frissült: 2017.10.29. Vissza

Egyre többen kérdezitek, milyen esemény lesz még a 2017-es évben, amely nagy tömegeket mozgat meg és nagy hagyományokkal rendelkezik. Jó hírünk van, november 25-én és 26-án kerül megrendezésre a 14. K&H Mozdulj Balaton Maraton, és Félmaraton. A szervezők új versenyszámokat is ígérnek, de a rendezvény önmagában az eddigi programja alapján is igen vonzó és ígéretes.

Egyik nap csak egy darabon futsz, másnap pedig befejezed? Egyedül futnál vagy inkább baráttal? Itt mindenre lehetőséged van!

Fuss kedvedre a magyar tenger partján, gyönyörködj a tájban és válogass kedvedre a programokból, versenyszámokból!

A Funlife néhány hasznos tippel segíti a felkészülésedet és a versenyzésedet.

 

FL tippek:

 

  • Ha indulsz a versenyen, eddz még két hetet erősen, majd kezdd el a formába hozást, hogy a teljesítményed csúcsát a verseny napjára tudd időzíteni.
  • Figyelj a Balaton partján elhelyezett kockakőre. Próbálj úgy lépni, hogy az elválasztó részek között lévő fűcsomókat kikerüld. Ez kimondottan sérülésveszélyes lehet, amikor már fáradnak az izmaid.
  • Készülj fel, a Balaton partján futás enyhe szél esetén is kellemetlen lehet. Hideg idő esetén ez hatványozottan érvényes. Kárpótoljon viszont a csodálatos panoráma.
  • Öltözködj rétegesen! Kezdetben hideg lehet, és még az izmaidnak is be kell melegedniük. Mivel a futással hőt termelsz, hamar el fogsz kezdeni izzadni.
  • Ha mind a két nap indulsz, és jó eredményt szeretnél elérni, akkor légy óvatos a szombat esti bulin való részvétellel.

 

A versenyre érdemes futótársakkal menni, hiszen a szombat esti mulatság minden évben nagyon jó hangulatú. A verseny ideális körülmények között zajlik a Balatonon, felemelő a megszokottól eltérő, csodás környezetben versenyezni. Alacsony a szintkülönbség, ideális a környezet.

Ne habozz nevezni akkor sem, ha pusztán felmérnéd, hol tartasz 2017. év végén.

 

Ne hagyd otthon a futó felszerelésed, a fogkeféd, a jó hangulatot és a színvonalas versenyt a rendezők biztosítják.

 Vissza
  Ez az esemény nem kommentelhető

958b0c322a8aac2c01891612544cb0edf3d86d7f

Írj nekünk!

Impresszum:

Oldalunk helyes működéséhez cookie-kat (apró információkat) tárolunk gépeden. Adatvédelmi irányelveinkről és cookie policynkról itt olvashatsz. Értem